Skip to content

Ska vi prata vidare?

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss på Insyn Interiör går det bra att ringa, maila eller använda kontaktformuläret. Läs om hur vi behandlar dina personuppgifter. 

ADRESS

Insyn Interiör AB
Hamringevägen 1
146 41 Tullinge
Org nr: 556970-2441

imgonline-com-ua-twotoone-qmyyw385sLDSO

Emelie Porsarp

VD och utbildad inredare

Hej, jag är ägare och grundare av Insyn Interiör. Min kreativa sida har alltid varit en stor drivkraft. Med små medel kan man förvandla ett helt rum. Färg och form är en stor del av min vardag och jag kan med stolthet säga att vi på Insyn skapar magi.

073 404 84 02

imgonline-com-ua-twotoone-gYliZaYG0WvbLYX8

Josefin Täfvander

Ekonomiansvarig och utbildad inredare

Hejsan! Min största passion i livet stavas inredning och jag älskar att vara kreativ i mitt arbete. Jag arbetar som inredare här på Insyn och har också hand om företagets ekonomi. 

Jag har alltid visionen om att skapa attraktiva rum som du ska trivas i och inspireras av och jag lägger ner ett enormt engagemang i varje detalj.

När du väljer att styla din bostad med mig och Insyn Interiör kan du känna dig trygg med att ditt hem representeras från sin bästa sida.

073 375 25 66

imgonline-com-ua-twotoone-EGJmEOQLf5kZ

Linnea Hansen

Projektledare och utbildad inredare

Hej! Att få vara kreativ dagligen och ständigt leta efter nya färger, former och interiör att inspireras av är det bästa med mitt jobb.

Utöver att ha många bollar i luften som projektledare och inredare, är jag en perfektionist ut i fingerspetsen och jag tar mig alltid an alla projekt med stort engagemang och idéer som plockar fram den fulla potentialen för bostaden inför en försäljning.

072 986 86 82 

Linn

Linn Andrén

Utbildad inredare

Hej! Jag brinner för hem och inredning och försöker alltid att se rummets möjligheter utifrån dess förutsättningar och styrkor.

Att jobba i en kreativ och fartfylld miljö där nya utmaningar dagligen väntas, ger mig möjlighet och viljan att ständigt utveckla min kreativa förmåga samt min roll som inredare & inredningsstylist på företaget.

072-447 67 63