Skip to content

Om oss

Torbjorn Klockares Gata_8

Om oss

Professionell homestyling för högre försäljningspris

Insyn Interiör hjälper dig att öka värdet på din bostad och får den att sticka ut i mängden. Låt din bostad väcka nyfikenhet. Vi lyfter fram det bästa i din bostad och ökar intresset inför en försäljning. Att inreda hemmet på ett genomtänkt och attraktivt sätt förändrar intrycket väsentligt och hjälper spekulanterna att se möjligheterna.

Man brukar säga att homestaging ökar bostadspriset med 10-15%. Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestaging/styling avdragsgill. 

Om oss

Ta hjälp med inredningen i hemmet eller på företaget

Vill du ha hjälp med att förändra eller skapa en helt ny stil i ditt hem? Det kan vara allt ifrån en klädkammare eller ett rum till hela hemmet. Vi inreder efter ditt behov och dina önskemål.

Vi hjälper dig med allt från färgsättning, belysning, materialval till smarta lösningar.

Behöver ert företag hjälp med att inreda kontor eller mötesrum eller bedriver du en verksamhet inom café, restaurang eller butik och behöver uppdatera inredningen i din lokal?

Insyn Interiör hjälper er med allt från skisser, ritningar, idéer och planlösningar till färgsättning, belysning och materialval.

1

Om Insyn Interiör

Sedan starten 2014 har vi byggt upp ett stort kontaktnät där vi jobbar både med mäklare, företag och privatpersoner. Vi har även ett brett kontaktnät inom hantverkare, elektriker och målare. Företaget är beläget i Tullinge, Söder om Stockholm men vi utför uppdrag i hela Sverige.

Vi är mycket stolta över att pressforum har kontaktat oss och vill veta mer om våran verksamhet. Se artiklar och intervjuer nedan.