Homestyling Stockholm – Sälj bostaden till rätt pris

Med en homestyling från Insyn Interiör kommer du att kunna öka värdet på din bostad och få den att sticka ut i mängden. På bostadsmarknaden i Stockholm råder hård konkurrens, så det är viktigt att lyfta fram det bästa i just din bostad inför en försäljning.

Genom att inreda hemmet på ett genomtänkt och attraktivt sätt är det möjligt att förändra intrycket, skala bort det som är onödigt och lägga fokus på de absolut bästa detaljerna. Låt din bostad väcka nyfikenhet, gör det så enkelt som möjligt för spekulanterna att se möjligheterna och få en känsla för hur det skulle vara att bo just där.

Välj omfattning av din homestaging eller homestyling

När du samarbetar med oss för homestaging och homestyling i Stockholm så kan du själv välja omfattningen av din styling. Har du redan själv möbler och belysning som kan användas så kan det räcka med en styling där vi arrangerar om och rensar bort det som är onödigt. I andra fall kan det vara fördelaktigt att helt byta ut möblemang, hemtextilier och accessoarer för att ge en ny känsla till bostaden. Varmt välkommen att höra av dig till oss så kan vi ge dig rådgivning kring den bästa lösningen för just din bostad. Nedan kan du se de paketerbjudanden vi har för homestaging och homestyling.

Lätt homestyling
fr 10.500 kr inkl moms
trivsam atmosfär
färska blommor
mattor
belysning
trivsamt
accessorer
 
Mellan homestyling
fr 15.500 kr inkl moms
ommöblering
inbjudande
möbel
mattor
belysning
textilier
accessorer
Total homestaging
fr 18.500 kr inkl moms
gör ditt hem unikt
full möblering
möbler
mattor
belysning
textilier
accessorer

Hör av dig till oss! Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så kontaktar vi dig snarast möjligt.

DITT NAMN (obligatorisk)

DIN EPOST (obligatorisk)

TELEFONNUMMER

ÄMNE

DITT MEDDELANDE

Gör din bostad inbjudande och öka försäljningspriset

Man brukar säga att homestaging ökar bostadspriset med 10-15% vilket i Stockholm betyder att du kommer att få igen investeringen med råge. Vi kommer hem till dig på ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans går igenom rum för rum och diskuterar möjliga förändringar och förbättringar för att lyfta fram bostadens bästa egenskaper.

Homestaging/styling handlar om att neutralisera och avpersonifiera bostaden med enkla medel och sedan visa den från sin allra bästa sida inför försäljningen. Tanken är att spekulanterna ska kunna föreställa sig hur det skulle vara att själva bo i lägenheten eller huset snarare än att vara på besök hos någon annan.

Precis som mäklararvodet så är kostnaden för homestaging/styling avdragsgill och tas upp under ”Utgifter för avyttringen” på Skatteverkets blankett K6/K5. Vi samarbetar gärna med din mäklare så att din homestyling kan utföras inför fotografering och visning av bostaden.

Detta görs vid en homestyling

När vi stylar en bostad handlar det ofta om att skala ner och rensa bort det som är onödigt. Man samlar så lätt på sig personliga saker som foton på familjen eller prydnadsföremål med affektionsvärde; sånt som är viktigt för dig själv, men som kan störa någon annan som kommer för att titta på din bostad.

När vi har skalat bort det överflödiga ser vi till att skapa en harmonisk placering av möblerna som gör det lätt att navigera i rummet och att få en känsla för utrymmet. Vi ser till att belysningen framhäver rummens bästa sidor och med hjälp av fräscha blommor, textilier och accessoarer skapar vi en look som stämmer väl överens med stilen på din bostad.

Målet är att fånga det som är unikt med just din bostad. Har du en fantastisk sekelskiftesvåning med takrosetter så ser vi till att blickarna dras däråt. I en mer sparsmakad modern lägenhet så kan det bli effektfullt med designmöbler och lite starkare accentfärger.

Skulle din bostad vara väldigt sliten så har vi ett brett kontaktnät av målare, snickare, elektriker med flera som kan göra mindre renoveringar vid behov innan din bostad är redo för styling. Att måla om ett par väggar eller slipa ett golv går snabbt och enkelt, samtidigt som det kan hjälpa till att höja värdet markant.

Lång erfarenhet av homestyling i Stockholm

Insyn Interiör har funnits sedan 2014, men flera av oss har arbetat med inredning, homestaging och homestyling längre än så. Tillsammans har vi stor erfarenhet, ett brett kontaktnät och stenkoll på vad som är trendigt just nu. Tack vare att vi främst är verksamma i Stockholm så vet vi vad som efterfrågas på marknaden här och ser till att du får en styling som hjälper dig att sälja din bostad till bästa möjliga pris.