Inredare Stockholm – för privat & företag

Behöver du hjälp med att inreda din bostad eller företagslokal? Vänd dig till oss på Insyn Interiör!

Vårt team av utbildade och diplomerade inredare i Stockholm hjälper dig att lyfta rummen till nästa nivå med hjälp av stor kunskap och erfarenhet inom inredning, färg, form, ljussättning och materialval.

En riktigt bra inredning tar hänsyn till både funktionen och det estetiska. Det ska vara möjligt att leva eller arbeta samtidigt som rummen är riktigt snygga och tilltalande samt har en stil som passar dig eller din verksamhet perfekt.

Nedan beskriver vi hur vi kan hjälpa dig och du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka ett första möte där vi går igenom vad det är du söker och hur inredningen kan utformas.

Inredning företag

Behöver ert företag hjälp med att inreda kontoret, mötesrummet, ett café, en restaurang eller kanske en butik? Insyn Interiör hjälper er med allt från skiss ritningar, idéer och planlösningar till färgsättning, belysning och materialval.

Hör av dig till oss! Fyll i dina kontaktuppgifter och ett meddelande så kontaktar vi dig snarast möjligt.

DITT NAMN (obligatorisk)

DIN EPOST (obligatorisk)

TELEFONNUMMER

ÄMNE

DITT MEDDELANDE

Våra inredare i Stockholm framhäver företagets identitet

Som företagare vill du självklart att din företagslokal ska förstärka och framhäva företagets identitet och för att lyckas med det krävs mycket mer än att bara köpa snygga möbler och andra inredningsdetaljer. Det gäller att tänka till kring helheten.

Våra duktiga inredare har erfarenhet av att skapa företagslokaler som är trivsamma och inbjudande för både medarbetare och kunder. Särskilt viktigt att skapa rätt atmosfär är det om du bedriver någon form av verksamhet med många kundbesök, till exempel en butik eller en restaurang. Här hjälper vi dig att skapa en miljö som lyfter fram dina varor och tjänster på bästa sätt.

Belysning och färgsättning som ger ett lyft

En stor del av arbetet när man arbetar med inredning i företagslokaler handlar om att välja rätt färgsättning och att arbeta smart med belysning. Oavsett om det handlar om ett kontor eller ett café så är det viktigt att skapa rätt grundförutsättningar för att sedan kunna fokusera på detaljer såsom valet av möbler och accessoarer.

På en arbetsplats måste man även vara kunnig i ergonomi för att säkerställa att arbetsmiljön blir bra för samtliga. Våra inredare har goda kunskaper och ser till att ni får lokaler som är både funktionella och vackra.

Inredning privat

Vill du ha hjälp med att förändra eller skapa en helt ny stil i ditt hem. Vi inreder efter ditt behov och dina önskemål. Vi hjälper dig med allt från färgsättning, belysning och materialval till smarta lösningar för förvaring.

Vi kommer gärna hem till dig på en kostnadsfri konsultation, där vi tillsammans går igenom vad du vill ha hjälp med och vad som behöver göras för att du ska känna dig som hemma.

Kontakta oss för offert eller mer information

Våra inredare i Stockholm skapar den stil du vill ha

För att du ska trivas i din bostad är det förstås din personliga stil givetvis utgångspunkten när vi tar fram en passande inredning. Tillsammans sätter vi oss ner och går igenom vad du föreställer dig, vad du tycker om både gällande färgsättning och möbler och även om det finns något som du helst vill undvika.

Bra inredning handlar mycket om att hitta rätt plats för varje föremål så att de verkligen kommer till sin rätt. Vi arbetar gärna med utgångspunkt i det som du redan äger och ser efter vad som kan behållas och vad som kan behöva bytas ut. Många möbler och föremål kan få ett lyft genom att man målar om dem eller byter klädsel. Då är det onödigt att slänga ut dem och skaffa nytt.

Om du är osäker på vad du vill ha eller beredd på en rejäl förändring och öppen för att prova på något helt nytt så kan vi givetvis hjälpa dig också. Med hjälp av skisser och moodboards kan vi enkelt visa dig hur ett rum skulle kunna se ut inrett i olika stilar. Sen är det bara upp till dig att välja vilken variant du vill ha.

Smarta knep för mer utrymme

Stockholm är en stad där många bor i relativt små lägenheter. Då är det viktigt att tänka smart för att utnyttja utrymmet maximalt. Våra inredare vet både hur man kan trolla fram extra kvadratmeter med hjälp av smart placering av möbler och med hjälp av belysning och färgsättning. Därtill så har vi många bra idéer när det kommer till smarta förvaringslösningar som ger dig mer plats för dina saker utan att stjäla golvyta.

Välkommen att kontakta våra inredare i Stockholm så sätter vi igång med att ta fram en inredning som ger ett lyft till ditt hem!