Skip to content

Inredare Stockholm – för privat & företag

Behöver du hjälp med att inreda din bostad eller företagslokal?

Vi på Insyn har en stor kunskap och erfarenhet inom inredning, färg, form, ljussättning och materialval.

Självklart tar vi hänsyn till både funktionen och det estetiska för att skapa dom bästa förutsättningarna för ditt hem eller din verksamhet.

Nedan beskriver vi hur vi kan hjälpa dig och du är varmt välkommen att kontakta oss för att boka ett första möte där vi går igenom vad det är du söker och hur inredningen kan utformas.

Bild 1

Inredningsuppdrag

Inredning privat

Vill du ha hjälp med att förändra eller skapa en helt ny stil i ditt hem. Vi inreder efter ditt behov och dina önskemål. Vi hjälper dig med allt från färgsättning, belysning och materialval till smarta lösningar för förvaring.

Vi kommer gärna hem till dig på ett kostnadsfritt möte, där vi tillsammans går igenom vad du vill ha hjälp med och vad som behöver göras för att du ska känna dig som hemma.

Kontakta oss för offert eller mer information

Inredningsuppdrag

Inredning företag

Behöver ert företag hjälp med att inreda kontoret, mötesrummet, ett café, en restaurang eller kanske en butik? Insyn Interiör hjälper er med allt från skiss ritningar, idéer och planlösningar till färgsättning, belysning och materialval.

En stor del av arbetet när man arbetar med inredning i företagslokaler handlar om att välja rätt färgsättning och att arbeta smart med belysning. Oavsett om det handlar om ett kontor eller ett café så är det viktigt att skapa rätt grundförutsättningar för att sedan kunna fokusera på detaljer såsom valet av möbler och accessoarer.

På en arbetsplats måste man även vara kunnig i ergonomi för att säkerställa att arbetsmiljön blir bra för samtliga. Våra inredare har goda kunskaper och ser till att ni får lokaler som är både funktionella och vackra.

Kontakta oss för offert eller mer information

inredningsuppdrag-foretag2

Hur går ett inredningsuppdrag till?

01.

Vi kommer hem till er bostad eller företagslokal och går igenom vad som ni önskar hjälp med.

02.

Du får en ungefärlig tidsplan och kostnad inom 24h efter besöket som beskriver vårt uppdrag i detalj.

03.

Därefter börjar vi arbeta med ert inredningsprojekt där vi tar fram, moodboard, inköpslista och en beskrivning kring varje rum. Projektet skickas i en PDF fil.

04.

Vissa önskar även hjälp med att styla upp bostaden eller företagslokalen.