Skip to content

Inredning & Homestyling i Stockholm

Professionell homestyling för högre försäljningspris

Insyn Interiör hjälper dig att öka värdet på din bostad och får den att sticka ut i mängden. Låt din bostad väcka nyfikenhet. Vi lyfter fram det bästa i din bostad och ökar intresset inför en försäljning. Att inreda hemmet på ett genomtänkt och attraktivt sätt förändrar intrycket väsentligt och hjälper spekulanterna att se möjligheterna.

Man brukar säga att homestaging ökar bostadspriset med 10-15%. Precis som mäklararvodet är kostnaden för homestaging/styling avdragsgill. Läs mer om homestyling här.

[metaslider id=2945]

Ta hjälp med inredningen i hemmet eller på företaget

Vill du ha hjälp med att förändra eller skapa en helt ny stil i ditt hem? Det kan vara allt ifrån en klädkammare eller ett rum till hela hemmet. Vi inreder efter ditt behov och dina önskemål.

Vi hjälper dig med allt från färgsättning, belysning, materialval till smarta lösningar.

Behöver ert företag hjälp med att inreda kontor eller mötesrum eller bedriver du en verksamhet inom café, restaurang eller butik och behöver uppdatera inredningen i din lokal?

Insyn Interiör hjälper er med allt från skisser, ritningar, idéer och planlösningar till färgsättning, belysning och materialval. Läs mer om hur våra inredare kan hjälpa dig här.

Följ oss gärna på vår Instagram insyninterior
[contact-form-7 id=”299″ title=”Kontakt”]